ERP har blitt så mye mer

Med foredraget «Microsofts styrke i et postmoderne ERP-scenario» kommer Technical Solution Professional Fredrik Sætre til DynUG-konferansen 7. og 8. november for å fortelle om alt Microsoft Power Platform kan gjøre for deg som tar i bruk Dynamics 365.

– Jeg kommer til å ta utgangspunkt i Dynamics 365 Finance and Operations og vise hvordan du får nye muligheter og drive digital transformasjon fra grasroten med Microsoft Power Platform, som består av PowerApps, Power BI og Microsoft Flow, forteller Fredrik Sætre, Technical Solution Professional hos Microsoft Norge.

Gjennom mange år som fagkonsulent hos Axdata har han spesialisert seg på ERP med fokus på produksjon, forsyningskjeder, lager og logistikk, dokumentstyring og tidsregistrering, regnskap, HR, prosjektstyring og salg og markedsføring. Hos Microsoft jobber han som en faglig og teknisk støttespiller for partnere og salgsapparatet.

– ERP-verdenen har endret seg med Dynamics 365. Jeg kommer blant annet til å vise hvordan app-er kan utvide funksjonaliteten til ERP-systemet, hvordan dataplattformen kan brukes til å utvikle andre applikasjoner på toppen av Dynamics og at du ikke bare trenger å forholde deg til grensesnittet Microsoft leverer. Du kan bygge det du vil, sier Sætre.

Les mer og meld deg på her.