Får mer ut av Business Central

Power Automate, Copilot og rapportering med Power BI er tema når Business Central-MVP Inge Magne Bruvik kommer til DynUG høstkonferanse. Gjennom to sesjoner lærer du mer om automatisering av oppgaver og enklere rapportering.

– Rapportering er viktige styringsverktøy for utvikling av enhver virksomhet. Jeg viser mulighetene Business Central gir deg for å få oversikt over dine viktigste måltall og sørge for at alle nivåer av organisasjonen får relevant informasjon for de beslutninger som tas på alle nivåer, forklarer Inge Magne Bruvik, MVP på Business Central.

På DynUG høstkonferanse viser han mulighetene som finnes i Business Central med analysevisninger, Excel-rapportering og ikke minst hvordan du som Business Central-bruker kan kombinere Power BI og bli en datadrevet organisasjon.

 – Visste du at alle Microsoft 365-brukere i din organisasjon kan få tilgang til Business Central data selv om de ikke har en Business Central lisens?

Bruvik kjører også en sesjon på Power Automate og Copilot.

– Jeg går gjennom hvordan du kan automatisere daglige oppgaver i Business Central ved hjelp av Power Automate og Co-Pilot. Mulighetene å automatisere oppgaver og for å få bistand fra kunstig intelligens til å løse daglige oppgaver blir bare større og større.

Lurer du på hvordan du kan utnytte dette til din fordel som Business Central bruker?

– Jeg vil vise hvordan noen Business Central virksomheter har fått laget sin egen copilot-funksjonalitet, understreker Bruvik.

Les mer om konferansen og meld deg på her.

PS! Allerede 15. oktober kan du lære mer om copilot i Business Central, når Bruvik inviterer til webinar om dette i regi av DynUG. Det er gratis, og du kan registrere deg her.