Laster Arrangementer

« Alle Arrangementer

DynUG vårkonferanse

24. mai @ 09:00 - 17:00

Velkommen til Microsoft Norge og en dagskonferanse der vi får de siste nyhetene, kundenes egne erfaringer og dypdykk i de ulike applikasjonene. Etter arrangementet blir det en sosial samling med litt mat og drikke.

I tillegg til overbyggende fellessesjoner kjører vi separate spor med Dynamics 365 F&O, Power Platform, Dynamics 365 BC og Dynamics 365 CE. Agendaen er under oppbygging og blant temaene er den spennende nyheten Context IQ.

Ønsker du et spesifikt tema eller har du en historie å dele med brukergruppa? Ta kontakt med oss i dag! Vi legger opp til at de som ønsker det skal rekke å fly inn med morgenflyet og fly hjem igjen på kvelden. De  nærmeste hotellene er Clarion Hotel Oslo og Thon Hotel Opera, men det ligger mange hoteller rundt Oslo S, som bare er noen få minutter unna.

Pris medlemmer: kr 995
Pris  ikke medlemmer: kr 1595

Prisen inkluderer forfriskninger i løpet av dagen, lunsj i fellesområdet og pizza med noe å drikke til etter konferansen. Vi sender faktura. Merk! På grunn av begrenset plass prioriterer vi sluttkunder, partnere som er foredragsholdere, er med kunder som presenterer eller utstillere.

Detaljer

Dato:
24. mai
Tid
09:00 - 17:00

Sted

Microsoft Norge
Dronning Eufemias gate 71
Oslo, 0191 Norge
+ Google-kart