DynUG Agenda 2021

ALT OM ARRANGEMENTET | AGENDA | PRAKTISK INFORMASJON

Årets agenda er den bredeste vi noen gang har hatt. Vi sparker i gang med Bo Hjort Christensen som trekker opp de store linjene, og avslutter første dag med paneldebatt. I tillegg får du en rekke kundehistorier, workshops og mye annet nyttig og spennende. Tirsdag blir det også debrief i partners corner før vi samles til Tapas.

D365 Finance & Operations og Business Central

Nyheter i Dynamics 365 Finance, Supply-Chain og Project Operations v/Fredrik Sætre, Microsoft Norge og nyheter i Dynamics 365 Business Central v/Peter Jakobsen, Microsoft Vest-Europa.

Hvordan lykkes med Project Operations
Så langt er det ikke mange i Norge som har tatt i bruk Dynamics 365 Project Operations, men det er grunn til å være nysgjerrig på hvordan løsningen fungerer. Det får du svar på under DynUG-konferansen 2021.

D365 Customer Engagement

Nyheter i Dynamics 365 Customer Engagement v/Tim Ervik, Microsoft Norge

D365 Marketing og Customer Insights
Microsoft har lansert nye funksjoner for både D365 Marketing og Customer Insights, samtidig har de forbedret mye funksjonalitet for å skape enda bedre kunde- og brukererfaring og verdiskapning med kundeinnsikt og personalisering. Hva innebærer det?
Kundehistorie: Schibsted
Mediekonsernet har nylig implementert D365 Customer Insights. Hovedmålet har vært å øke inntekter, øke antall kunder og øke kundeverdi hos Finn.no. Prosjektleder for implementering Carlos F. Favaron og kollega Sindre Haugetraa deler erfaringer.

Microsoft Power Platform

Nyheter i Power Platform v/Rui Santos, Microsoft Norge og egen workshop for Power BI onsdag 10. november.

Independent Publisher Connectors for Power Platform
Målet med Independent Publisher Connectors er å gi alle muligheten til å publisere tilkoblinger til den offisielle listen over Microsoft-tilkoblinger. I denne sesjonen viser Ahmad Najjar hvordan du bygger en slik tilkobling som kaller underliggende API-er eller bruker skytjenester.
Ta kontroll over meldinger i Microsoft 365 Message center med Power Automate
En sikker og compliant løsning fordrer at du har kontroll på alle endringene som kommer i Microsoft 365. Microsoft informerer daglig gjennom Message center. Ta kontroll på alle endringene og bygger en prosess rundt det ved bruk at Planner, Lists og Power Automate.
Kundehistorie: Effektiv budsjettering med Power BI
Oljeservice-selskapet Interwell ønsket en mer effektiv budsjettprosess enn de hadde med Excel som verktøy. Med Power BI; Visual Planning fra Power ON og SQL Server datavarehus satte A2insight opp en løsning sammen med selskapet.
Workshop: Lær å lage en app for påmelding
Verden åpner opp og snart står vi forhåpentligvis i kø for å være med på fysiske arrangementer igjen. Det er utgangspunktet når seniorkonsulent Ulrikke Akerbæk fra Skill demonstrer hvordan du lager en app som håndterer påmelding ved hjelp av Power Platform.
Kundehistorie: Vaksinehåndtering med Power Platform
Bærum kommune valgte Microsoft Power Platform da de skulle lage en løsning for å håndtere Covid-19 massevaksinasjon. Nå kan du høre virksomhetsarkitekt Jenitha Thavanathan fortelle hvordan de gikk fram under DynUG-konferansen i november.
Hva er hva hos Microsoft?
Lurer du på hvordan Microsofts forretningsløsninger henger sammen? Under DynUG-konferansen i november vil Brage Rønning Tukkensæter og Ulrikke Akerbæk fra Skill se på løsninger som SharePoint, Teams, Power Platform og Dataverse i sammenheng.